Syropy Torani, to świetne urozmaicenie dla kaw i deserów!
Nie ograniczasz się tylko do czarnej kawy i lubisz podkręcić smak odrobiną mleka i cukru? Dzięki niemu Twoja kawa już nigdy nie będzie taka sama.
Dlaczego akurat Torani?
Na rynku dostępna jest ogromna liczba firm produkujących syropy smakowe, ale pamiętajcie, że warto sięgać tylko po te najlepsze. Unikajmy kiepskiej jakości produktów na bazie syropu glukozowo-fruktozowego, a także tych z dodatkiem sztucznych aromatów. Warto za to dodać do ulubionej kawy produkty dobrej jakość, jak np. syropy marki Torani. Co sprawia, że warto skusić się na słodką przyjemność z Torani?
Sekret tkwi w procesie produkcji syropów Torani, które powstają na bazie czystego cukru trzcinowego, który sprawia, że smak jest bardzo naturalny. Warto wspomnieć, że jest to rodzinna firma działająca od 1925 roku, a pierwsze smakowe latte zostało stworzone właśnie z ich syropem :)
Dzięki syropom smakowym możesz zabawić się w profesjonalnego baristę i wyczarować coś nieziemskiego w szybki i prosty sposób. Ciasta, naleśniki, drinki- to wszystko czeka na odrobinę słodyczy i finezji smaku. Słony karmel, syrop ciasteczkowy, orzechowy, to smaki, które idealnie sprawdzą się jako świetny dodatek.
Jakie korzyści płyną z używania syropów smakowych:
-są łatwe w użyciu
-posiadają długi termin przydatności do spożycia
-dostępne jest szeroka paleta smaków
-są uniwersalne - możesz ich użyć zarówno do kawy, czy herbaty jak i deserów czy lodów
-wnoszą powiew świeżości: kawa z syropem to świetna alternatywa deserów
-pomagają zaskakiwać. Zaskoczysz swoich znajomych kawą, jak z najlepszej kawiarni.
Pamiętajcie, że używając syropów, nie należy dodatkowo dosładzać napojów.
Bawcie się i eksperymentujcie ze smakami, a każdy poranek okaże się ciekawą przygodą.